.

KEEP IN TOUCH 3  - voor studenten en oud-kandidaten ITvitae
.

ITvitae Online Kahoot PUB QUIZ

Op vrijdag 29 oktober organiseren we voor alle oud-kandidaten, studenten en medewerkers van ITvitae een online Kahoot Pub Quiz! Gezellig als je ook mee doet!

Aanmelden
Je kan je tot en met 21 oktober aanmelden voor deelname bij Chantal. Je ontvangt vervolgens een link waarmee je kunt inloggen. Er zijn leuke prijzen te winnen en bovendien ontvangen alle deelnemers een verrassing thuisgestuurd. Vraag ook je (oud)klasgenoten om mee te doen. We hopen weer veel oude gezichten te zien!

.

.

BEMIDDELING ERVAREN ICT-PROFESSIONALS

Wist je dat ITvitae Detachering ook ervaren ICT-professionals begeleidt naar een nieuwe baan? Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Neem contact op met onze accountmanagers. ITvitae heeft een uitgebreid netwerk van geschikte opdrachtgevers. We gaan met je mee op sollicitatiegesprek en we ondersteunen je indien gewenst met jobcoaching.

Software Tester
Werkgevers vragen op hun beurt veelvuldig onze hulp voor het invullen van hun vacatures door geschikte ervaren ICT-specialisten. Wij brengen beide partijen graag bij elkaar. In opdracht van een mooie opdrachtgever is ITvitae Detachering momenteel op zoek naar een ervaren Software Tester. Ben jij als ICT-professional toe aan een nieuwe werkomgeving of ken je wellicht iemand die past bij deze vacature?

.

ONBEGRIP DOOR AUTISMELABEL

"Ik nam me voor om het nooit meer over autisme te hebben in een werkomgeving." Dat een autismelabel je behoorlijk in de weg kan zitten, weet Taco maar al te goed. Door onbegrip belandde hij op vroege leeftijd in het speciaal onderwijs, in eerdere werkomgevingen werd hij minder serieus genomen. Met behulp van ITvitae is Taco nu teamleader van het SOC bij Motiv. "Het is een mooi bedrijf en ik heb een interessante functie met leuke collega's. Bij Motiv is een autismeprofiel geen issue."

.

GEZOCHT:
STUDIEFONDS VRIENDEN

Om jongeren met onvoldoende financiële middelen ook de kans te geven een ICT-Leertraject naar Werk te volgen heeft ITvitae in 2019 het ITvitae Studiefonds opgericht. We zijn op zoek naar organisaties en particulieren die Studiefonds Vriend willen worden. middels een (eindejaars)donatie en zo bijdragen aan een nieuwe toekomst van deze verborgen talenten. Ken jij organisaties die het ITvitae Studiefonds willen ondersteunen? Attendeer hen op onze Studiefonds Vrienden campagne. Goed om te weten: een gift aan een ANBI Stichting biedt belastingvoordeel.

INFO-WEBINAR SPECIAL: DATA ENGINEER/DATA SCIENCE & CYBER SECURITY

Zaterdag 6 november organiseren we weer een Info-webinar voor studenten. Dit maal zoomen we vooral in op onze opleidingstrajecten voor Cyber Security Specialist en Data Engineer/Data Science Professional.

.

ZEGT HET VOORT
We stellen het enorm op prijs als jij als (oud)student ook aandacht wilt geven aan dit Info-webinar. Je kunt dit doen door het bericht te delen middels onderstaande link op LinkedIn of Facebook. Maar wellicht ken je zelf ook nog wel kandidaten voor wie ITvitae een goed alternatief kan zijn.

.

ONDERWERPEN oktober 2021

1. ITvitae online Pub Quiz

2. Vacature Software Tester

3. Interview!
Onbegrip door autismelabel

4. Gezocht:
ITvitae Studiefonds Vrienden

5. Info-webinar special 6 november:
Special Data Engineer/Data Science & Cyber Security

6. ITvitae Feliciteert...
Functioneel Design Engineer bij ASML
7. Uri voor de twee maal bemiddeld

8. Werken in de Beveiligingsbranche

9. ITvitae YouTube kanaal

.

We hebben de afgelopen maanden weer veel kandidaten kunnen bemiddelen bij interessante werkgevers zoals ASML. Zowel ITvitae studenten als ervaren ICT-specialisten hebben een mooie nieuwe baan dankzij de bemiddeling van onze accountmanagers.

.

Uri heeft inmiddels voor de tweede maal een mooi baan gevonden bij Alliander dankzij ITvitae.  Reactie Uri op LinkedIn: "Jullie ook heel erg bedankt voor deze geweldige baan. Zoals ik van jullie gewend ben doen jullie je uiterste best om een goede werkgever te vinden voor jullie cliënten en ik vind dat ik echt de jackpot heb gewonnen. Daarom nogmaals bedankt voor al jullie harde werk om mij op deze werkgever te matchen.".

Onlangs is ITvitae de opleiding Beveiligingstechnicus gestart. Een mooie opleiding voor kandidaten met passie voor techniek en ICT. Meer weten over de ICT-Beveiligingsbranche? Voskamp en Unica vertellen hier meer over in de video.

ITvitae is een YouTube kanaal gestart. Bekijk de video's over de diverse ICT-opleidingsprogramma's, ITvitae bij tv-programma Nieuwsuur en Brandpunt+ en diverse interviews.

.