ITvitae Coaching

Managen van neurodiversiteit

Een neurodivers bedrijf heeft ruimte voor mensen die ‘anders denken’. En dat heeft onmiskenbaar toegevoegde waarde. Uit onderzoek blijkt dat organisaties die een bewust neurodivers-beleid voeren, groeien in productiviteit, kwaliteit, innovatie en betrokkenheid van medewerkers.

Het hebben van autisme of hoogbegaafdheid staat een carrière in de ICT niet in de weg. Sterker nog, veel talenten met hoogfunctionerend autisme en hoogbegaafden hebben een voorsprong op hun collega’s als het gaat om focus en ambitie om een ICT-vraagstuk op te lossen. Echter, indien de werkomgeving te weinig kennis heeft over autisme kan er onbegrip ontstaan.

Door onze jarenlange expertise op het gebied van ICT, autisme, hoogbegaafdheid én coaching samen te voegen tot een compleet aanbod van diensten, zijn we in staat om uitgevallen talenten succesvol terug naar hun werk  óf andere werkomgeving te begeleiden.

ITvitae Coaching ondersteunt uw organisatie bij het managen van neurodiversiteit. We adviseren in het opzetten en uitvoeren van (neuro)diversiteitsbeleid; we verzorgen kennissessies; trainingen voor teams en managers en coachen op de werkvloer. Kortom, we doen alles wat uw organisatie helpt om neurodivers te worden en te blijven. Onze autismecoaches adviseren u met praktische tips voor uw medewerkers en uw organisatie.

Kennissessie
Meer weten over autisme in het algemeen en op welke wijze u uw medewerkers met een autismeprofiel kunt ondersteunen? ITvitae Coaching organiseert kennissessies en in-house presentaties over de meerwaarde van neurodiversiteit. U krijgt antwoord op: Wat is autisme, welke aandachtspunten en randvoorwaarden zijn van belang, wat zijn de succesfactoren? Interesse in een presentatie binnen uw organisatie? Meld u aan via ons Contactformulier.

ITvitae Coaching diensten

  • Training en advies
  • Kennissessies managen neurodiversiteit
  • Coaching medewerker
  • Coaching leidinggevenden
  • Re-integratie ICT-specialisten
  • Outplacement

Meer informatie over de diensten van ITvitae Coaching?
Telefoon: 033 - 5100 102
E-mail: coaching@itvitae.nl

Re-integratie ICT-specialisten

ICT-medewerkers die zijn uitgevallen op hun werk  worden begeleid naar een andere functie binnen dezelfde organisatie of naar een nieuwe werkgever (Eerste en Tweede Spoortraject).

.

Werkgevers over ITvitae Coaching

"Het is mooi om te zien hoe de ITvitae kandidaten excelleren en van waarde zijn voor onze organisatie."

Ad Rabenort
directeur Covalent

"Een prettige, snelle en persoonlijke samenwerking met als mooi resultaat een nieuwe collega!”

Astrid Lubbers

operationeel manager A-Vision

Praktijkcase re-integratietraject 2e Spoor.

.

Direct naar...

Adres

Daam Fockemalaan 22,
3818 KG Amersfoort