ITvitae Coaching

Coaching individueel

ITvitae Coaching is gespecialiseerd in het coachen van neurodivergente ICT-specialisten en hun werkomgeving. Onder neurodivergent verstaan we mensen met een autismeprofiel. Denk hierbij aan hoogbegaafdheid, ADD, ADHD en hoogsensitiviteit. Loopt uw medewerker vast tijdens zijn werk, dan onderzoeken we welke ondersteuning en praktische oplossingen gewenst zijn om de kandidaat en het team weer optimaal en met plezier te laten functioneren bij de huidige werkgever.

Neurodivergente kandidaten kunnen te maken hebben met onplezierige uitdagingen op het werk, ondanks hun sterke kanten. Een rumoerige kantooromgeving, sociale verplichtingen, onduidelijke communicatie, onbegrip van collega’s of onverwachte gebeurtenissen kunnen de oorzaak zijn voor minder goed functioneren of uitval. ITvitae Coaching helpt hierbij met diverse coachings- of re-integratietrajecten.

Coaching medewerker

Samen met de medewerker en leidinggevende onderzoeken we waar hij of zij tegenaan loopt en welke ondersteuning en praktische oplossingen geboden kunnen worden binnen de huidige werkomgeving. Een persoonlijke coach ondersteunt de kandidaat hierbij gedurende 6 – 10 sessies bij u op kantoor of bij ITvitae in Amersfoort..

Werkwijze
ITvitae werkt met een landelijk team van coaches. Nadat we uw aanvraag hebben ontvangen, maakt u kennis met een van onze coaches voor een intake. We onderzoeken welke begeleiding gewenst is en doen een voorstel met plan van aanpak en beoogde termijn. Na akkoord ondersteunt de persoonlijke coach uw medewerker en het team of leidinggevende. Dit kan bij ITvitae in Amersfoort of bij u op kantoor. Is het coachingstraject afgerond dan evalueren wij dit samen met de medewerker en leidinggevende.

Voor de volgende diensten kunt u bij ITvitae Coaching terecht:

  • Coaching individueel
  • Coaching leidinggevende en management
  • Kennissessie neurodiversiteit
  • Overige diensten

Meer informatie over de diensten van ITvitae Coaching?

E-mail: coaching@itvitae.nl