Corona en ITvitae
ITvitae heeft maatregelen getroffen waardoor de aanmeldingen, intakegesprekken, opleidingen, (job)coaching en baanbemiddeling ook in deze coronatijd veilig door kunnen gaan.

Maak kennis met ITvitae!

Interesse-formulier ICT-Leertraject naar Werk

Wil je aan de slag als ICT-specialist en voldoe je aan de basisvoorwaarden? Meld je dan aan met het onderstaande online Interesse-formulier.

Aanmeldformulier voor detachering / baanbemiddeling

Ben je op zoek naar een baan als ICT-specialist en heb je recent een ICT-opleiding afgerond voor Software Developer (PHP, C#, Java, Python), Cyber Security Specialist (pentester, SOC-beheerder), Data Scientist (Big Data analist) of Data Engineer of ben je autodidact met actuele ICT-werkervaring in bovengenoemde vier ICT-richtingen maar kom je niet zelfstandig aan het werk door je autisme / hoogbegaafdheid? ITvitae Detachering biedt de helpende hand en begeleidt je naar een passende baan en werkomgeving. Vul het aanmeldformulier in en upload je CV.

Ga naar het Interesse- en aanmeldformulier

Voor overige vragen, opmerkingen en contactgegevens:

Ga naar Contact.

Aanvragen voor een ICT-Leertraject naar Werk bij ITvitae in Amersfoort worden alleen in behandeling genomen na invullen van het Interesse- en aanmeldformulier.

Adres

Daam Fockemalaan 22,
3818 KG Amersfoort