Studiefonds voor ICT-talenten zonder financiële middelen

Stichting ITvitae Learning biedt tweede kans ICT-onderwijs aan jongeren met hoogfunctionerend autisme en/of hoogbegaafden die zijn uitgevallen in het reguliere onderwijs. Doel is om middels een gerichte ICT-specialisatie de kandidaten op te leiden en te begeleiden naar een duurzame baan als ICT-professional.

Eerste donatie
Met de oprichting van het ITvitae Studiefonds in juni 2019 biedt ITvitae jongeren met onvoldoende eigen financiële middelen de mogelijkheid deel te nemen aan een ICT-Leertraject naar Werk. Jaarlijks willen we ten minste 10 deelnemers ondersteunen met een renteloze studielening. Hiervoor heeft ITvitae een eerste gift gedaan voor het ITvitae Studiefonds van 150.000 euro.

Gezocht: Studiefonds Vrienden
Om de financiële armslag te vergroten en voor de toekomst te borgen dat nieuwe ICT-talenten met autisme en/of hoogbegaafdheid ook gebruik kunnen maken van het fonds zoekt ITvitae Studiefonds Vrienden.

U bent Studiefonds Vriend als u als organisatie of particulier een donatie doet aan het ITvitae Studiefonds. Hierdoor draagt u bij aan een nieuwe toekomst van deze jongeren. Met een studielening zijn zij in de gelegenheid een waardevolle ICT-opleiding te volgen die rekening houdt met hun vorm van autisme en/of hoogbegaafdheid en die bij succesvolle afronding leidt tot een duurzame betaalde baan.

ANBI Stichting
Uw donatie komt ten goede van de studenten in de vorm van een renteloze lening. De Fundatie van Renswoude beoordeelt onafhankelijk de aanvragen en adviseert ITvitae over de toekenning van de leningen uit dit fonds. Jaarlijks publiceert ITvitae op de speciale ITvitae Studiefonds Vrienden pagina welke bedrijven het fonds ondersteunen en hoeveel kandidaten hiermee een nieuwe toekomst krijgen.

Studiefonds Vriend worden als organisatie of particulier? Voor meer informatie kunt u mailen naar:
Stichting ITvitae Learning Frans de Bie.
Uw donatie kan worden overgemaakt naar rekening:

ANBI Stichting ITvitae Learning
IBAN NL91 TRIO 0197 8162 23

Goed om te weten!
Uw donatie aan een ANBI stichting is aftrekbaar van de vennootschapsbelasting.
.

.

Met uw donatie draagt u bij aan de
toekomst van jongeren met autisme

Driessen Foundation
Coöperatiefonds Rabobank
RDR Accountants
Specialisterren
Stichting Doen
Merel van Vroonhoven
En vele particuliere donateurs

.

Lysbeth van Egmond van de Fundatie van Renswoude ontving 20 juni 2019 de cheque voor het Studiefonds van Frans de Bie, directeur Stichting ITvitae Learning.

Driessen Foundation verraste ons tijdens de lancering met een mooie donatie voor het Studiefonds.

"Dankzij het fonds heb ik het Cyber Security Leertraject naar Werk kunnen volgen en heb ik nu een mooie baan!"

Harmen (21)
Cyber Security Specialist

ITvitae Learning leidt jaarlijks 70 kandidaten op tot Software Developer, Cyber Security Specialist, Software Test Engineer en Data Scientist.

Merel van Vroonhoven
vroeg voor haar afscheid als bestuursvoorzitter bij AFM een gift voor het ITvitae Studiefonds.

Adres

Daam Fockemalaan 22,
3818 KG Amersfoort

© ITvitae - Ontwikkeld met het Website Management Systeem van Ikabus