Opleiding - Coaching - Baanbemiddeling

Stichting ITvitae Learning verzorgt verschillende praktijkgerichte opleidingsprogramma’s voor ICT-talenten met hoogfunctionerend autisme of hoogbegaafdheid en voor iedereen die baat heeft bij onze lesmethodiek en begeleiding. ITvitae werkt voor de inhoud van de opleidingsprogramma’s samen met specialisten uit de markt, zoals: Northwave, SOBA en Anchormen. Een diploma is niet vereist. De trajecten zijn afgestemd op de actuele vraag naar deskundige ICT-specialisten op mbo/hbo/wo-niveau. De ICT-programma’s duren gemiddeld zeven tot twaalf maanden. Elk opleidingstraject start met een intake-procedure en assessment en wordt afgesloten met een werkervaringsplaats. Einddoel: het vinden van een passende en duurzame baan als ICT-specialist.

Corona en ITvitae

De ICT--opleidingsprogramma's vinden ook in deze periode doorgang. De ITvitae docenten, coaches en accountmanagers doen er alles aan om onze kandidaten op een veilige manier succesvol te ondersteunen bij hun studie en baanbemiddeling. Met name voor onze doelgroep is het van belang om op een reële en veilige wijze continuïteit te bieden, zodat de studenten zoveel mogelijk op locatie de lessen kunnen volgen. ITvitae houdt zich aan de veiligheidsmaatregelen van de Rijksoverheid. Door de kleine groepsgrootte van 10-14 studenten per ICT-specialisatie en onze grote leslokalen kan men royaal met minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar de lessen volgen of desgewenst de lessen online volgen. De lokalen worden geventileerd en het dragen van een mondkapje is buiten de leslokalen verplicht. Inmiddels heeft ITvitae de nodige ervaring met lesgeven in coronatijd. Onze studenten uit de eerste lockdown zijn inmiddels afgestudeerd en hebben een baan.

Opleidingsprogramma's 2022

C# Software Developer

Kennis en ervaring met programmeren is belangrijk om dit traject succesvol in te zetten. Tijdens dit leertraject word je opgeleid tot een basis C#-programmeur in een .NET framework op het Visual Studio platform. In het opleidingsprogramma ligt de focus op praktijkgericht leren. Door het maken van uiteenlopende praktijkopdrachten onder begeleiding van een docent leer je al doende de diverse mogelijkheden van C#.

Startdata:

elk kwartaal

.

.

Assessment 3 maanden
Problem Based Learning Basis  Software Development Fundamentals
Azure Fundamentals
Leertraject 9 maanden
praktijkgericht met theorieondersteuning
Werkervaringsplaats 2-6 maanden
Studiemateriaal Problem Based Learning Vervolg
Programming in C#
HTML5 Fundamentals, Programming in HTML5
Leerniveau hbo
Klassikale les 2-4 dgn per wk combinatie theorie en praktijk
Examens 98-361, AZ-900
Eindopdracht
93-375
Extra gastsprekers
Coaching gedurende gehele traject
Locatie opleiding Amersfoort
Aantal deelnemers 6 - 8  per groep

Cyber Security Specialist – Ethical Hacker

Een Cyber Security Specialist of Ethical Hacker is een computer- en netwerkdeskundige die systematisch probeert een computer- of netwerksysteem binnen te dringen op verzoek van de eigenaar. Het doel is het vinden van mogelijke zwakheden die een kwaadaardige hacker zou kunnen misbruiken. De deelnemers worden tijdens dit intensieve leertraject opgeleid tot pentester, SOC-beheerder, forensics om de beveiliging van webapplicaties te testen. ITvitae werkt voor dit leerprogramma nauw samen met Northwave.

Startdata:
7 februari 2022
13 juni 2022

.

.

.

Assessment 3 maanden
Leertraject 7 maanden ICT-opleiding
Werkervaringsplaats 2-6 maanden
Opleidingsinhoud Networking Fundamentals,
Security Fundamentals,
HTML5 Fundamentals, 
Python Fundamentals,
Linux+, SOC-beheer,
Webhacking, Forensics
Optioneel: OSINT, Reverse Engineering, Pluralsight verdieping
Leerniveau hbo
Klassikale les 3-4 dgn per wk combinatie theorie en praktijk
Examens 98-366 + 98-367 +
98-375 + 98-381 +
Comptia Linux+, Web Hacking case
Optioneel:  OSINT, Reverse Engineering, Pluralsight verdiepingsexamen
Extra gastsprekers
Coaching gedurende gehele traject
Locatie opleiding Amersfoort
Aantal deelnemers circa 12 per groep

Data Engineer / Data Scientist

Een data engineer is een echte IT’er en werkt op het snijvlak van dataverzameling en management. Hiervoor is programmeerkennis noodzakelijk. In dit opleidingstraject leer je programmeervaardigheden in Python, Java en Scala. Met jouw vaardigheden voorzie je de data scientist van informatie. Vervolgens werken we aan je kennis over de infrastructuurlaag. Je leert werken met Azure, Spark, Kubernetes en Docker en hoe je hiermee de infrastructuur schaalbaar en beschikbaar houdt. Maar ook technologieën als Kafka, Elasticsearch en TensorFlow komen aan bod zodat je de data kunt klaarmaken voor een data scientist en zelf een reeks basisanalyses en ML-algoritmes kunt toepassen. ITvitae Learning werkt in dit leerprogramma nauw samen met de Data Engineer en Data Science experts van Anchormen.

Startdatum: 
25 april 2022

.

Assessment 2 maanden
Python programming
Database Fundamentals
Leertraject 7 maanden
Werkervaringsplaats 2 - 6 maanden
Opleidingsinhoud Java programmeren
Scala programmeren 
Spark, Kafka, Elasticsearch, CI/CD TensorFlow, Statistiek, AWS, SQL, Azure
Data Science, Data Engineering
Leerniveau hbo+
Klassikale les 3-4 dagen per week combinatie theorie en praktijk
Examens 98-381
98-364
AZ-900
DP-900
Anchormen Data Science
Anchormen Data Engineering
Extra gastsprekers
Coaching gedurende gehele traject
Locatie opleiding Amersfoort
Aantal deelnemers circa 12 per groep

De opleidingstrajecten van ITvitae Learning worden mede mogelijk gemaakt door:

Adres

Daam Fockemalaan 22,
3818 KG Amersfoort