REFERENTIES - Werkgevers aan het Woord

"Op Wereld Autisme Dag laten we ons pand blauw kleuren"

Sven Romkes, People Development Consultant B-Able Desk ABN AMRO: "De toekomst van het bankwezen wordt steeds digitaler. Wij kiezen bewust voor de ICT-professionals van ITvitae. We zijn ons bewust van de talenten van deze bijzondere ICT-specialisten."

.

“Bijzondere talenten met uitzonderlijke analytische skills”

Brenda Keijzer, Projectleider Banenafspraak Politie: "De ICT-professionals die vanuit ITvitae worden bemiddeld zijn waardevol voor de politie vanwege hun bijzondere talenten. Een voorbeeld daarvan is het hebben van uitzonderlijke analytische skills, verbanden kunnen zien in grote hoeveelheden data en dit kunnen combineren met scripting methodieken."

.

"De professionele begeleiding heeft leuke bijeffecten"

Marinus Bossers, Programmamanager Transformatie KPN Security: "Het is fantastisch om het vinden van cyber security talenten te combineren met een maatschappelijk thema. De professionele begeleiding van ITvitae heeft leuke bijeffecten omdat ook het team, en de manager hierin worden meegenomen en zich hierdoor breder ontwikkelen.”

.

"Re-integreren in lijn met de ambitie van de medewerker"

Kelly Katerberg, People Manager House of Bèta: "De kandidaten die bij ITvitae een re-integratietraject doorlopen, doen dit met behulp van een coach in een werkomgeving die passen bij hun IT-achtergrond. Ik ben van mening dat deze combinatie het succes van de re-integratie bepaalt."

.

"Blijf niet praten, ga doen! Het zal je bedrijf verrijken"

Rita Grootendorst, Projectmanager Rabo Inclusief: "Rabobank werkt samen met ITvitae omdat ITvitae een professionele sociale onderneming is. De ICT-professionals van ITvitae zijn voor ons van toegevoegde waarde."

.

"Werkgeluk mogelijk maken"

Jeroen Driessen, CEO Driessen Groep: "De bevlogen mensen van ITvitae zetten zich in voor een betere positie van deze bijzondere groep mensen op de arbeidsmarkt en dat steunen wij van harte."

.

"Al 76 UWV-kandidaten hebben dankzij ITvitae een betaalde baan"

UWV: "Voor deze doelgroep is maatwerk noodzakelijk. Het hoeft geen betoog dat UWV tevreden is met de samenwerking met ITvitae."

.

“Het is mooi om te zien hoe deze nieuwe collega's excelleren”

Ad Rabenort, directeur Covalent: "Er werken momenteel twee ontwikkelaars en een tester van ITvitae bij Covalent. Mijn ervaring is dat wederzijds respect en vertrouwen tot succes leidt."

.

“Samen met ITvitae bouwt EY verder aan onze purpose:
Building a better working world”

Anita Huijmans, D&I leader EY: "De reden waarom EY samenwerkt met ITvitae is omdat ITvitae op een professionele wijze sociaal ondernemerschap bedrijft."

.

“We vinden het belangrijk om een structurele bijdrage te leveren aan de maatschappelijke missie van ITvitae”

Steven Dondorp, oprichter en CEO Northwave: "Met ITvitae hebben we het initiatief genomen voor The Monastery, een werk- en leerbedrijf. Hier kunnen organisaties die de cyber security willen verbeteren en social impact willen maken, hun webapplicaties laten testen".

.

"Bij Sogeti zijn we ervan overtuigd dat diversiteit leidt tot
meer effectiviteit en innovatie"

Marco van den Brink, Chief Operating Officer Sogeti: “Inclusief zijn betekent voor Sogeti dat je je bij ons welkom voelt en jezelf kunt zijn. Immers, dan komen de talenten van onze technology leaders het best tot hun recht."

.

“De vakmensen van ITvitae zijn van toegevoegde waarde
voor onze teams”

Marcel de Looper, Business Unit Manager bij Centric: "Dankzij de samenwerking met ITvitae hebben we al een aantal echte vakmensen mogen verwelkomen die uitstekend werk kunnen doen binnen een bedrijf als Centric."

Adres

Daam Fockemalaan 22,
3818 KG Amersfoort

© ITvitae - Ontwikkeld met het Website Management Systeem van Ikabus