Over ons

Directie ITvitae

Saskia Meeuwessen - algemeen directeur ITvitae
Saskia Meeuwessen heeft als directeur consulting bij Ordina ruime ervaring opgedaan in de commerciële ICT-branche. Met haar nieuwe rol als algemeen directeur van ITvitae gaat een wens in vervulling. Saskia: “Ik weet hoe moeilijk het is om in deze markt schaars ICT-talent te vinden en te behouden. Ik verheug me om toekomstige werkgevers te verbinden met de getalenteerde ICT-specialisten van ITvitae en de schaarste op de arbeidsmarkt te verkleinen, maar bovenal om met elkaar meer social impact te realiseren.”

Founders ITvitae

Peter van Hofweegen - founder ITvitae
Peter van Hofweegen zette zijn ervaring binnen de uitzendbranche in met een niet aflatende energie voor de ITvitae doelgroep. Hij heeft hier ook zijn beide kinderen voor ogen gehad. Beiden pasten niet in het reguliere onderwijssysteem. Peter zocht altijd met veel bezieling naar de perfecte match voor de kandidaat én opdrachtgever. Inmiddels geniet Peter van zijn pensioen.

Frans de Bie – founder ITvitae
Frans de Bie heeft ruim 30 jaar ervaring in de ICT en vond het onbegrijpelijk dat er zoveel bovengemiddeld talentvolle jongeren zonder diploma thuis komen te zitten. Zijn drijfveer was om deze bijzonder karaktervolle mensen perspectief te bieden met passend ICT-onderwijs en begeleiding naar werk. Frans: “Wil je een heel goede ICT’er, die het écht snapt, dan moet dat iemand met een vorm van autisme zijn.” Inmiddels geniet ook Frans van zijn pensioen.

Bestuur ITvitae

Tom Kok - Voorzitter bestuur ITvitae

Margot Baauw - Bestuurslid ITvitae

Marco van der Weele - Bestuurslid ITvitae

Raad van Advies

Marco van den Brink – CSO Sogeti

Wim Sijstermans – RvB/CIO Nederlandse Zorgautoriteit

Enno Wiertsema – directeur Adfiz branchevereniging onafhankelijk financieel adviseurs

Chris Hendriks – algemeen directeur Sue

Werkgevers over ITvitae

“Wij hebben uiterst plezierig kunnen samenwerken met ITvitae. Betrokken mensen, flexibel, weten wat een werkgever nodig heeft. De Software Tester heeft prima testwerk verricht.”

Rudolf Scholte

CEO Quantib

“Ik heb de mannen van ITvitae leren kennen als ware sociaal ondernemers die het aandurven om in een niche te stappen, waar grote mogelijkheden zijn, maar die nog niet iedereen wil zien.”

Aart van der Gaag

Voorzitter ABU, Commissaris 100.000 banen VNO/MKB/LTO

.

.

.

Als Studiefonds Vriend draagt u bij aan een nieuwe toekomst van jongeren met autisme door gericht
ICT-onderwijs en baanbemiddeling.

.

Tijdens het ITvitae 5 jaar jubileumfeest zijn de eerste Werkgever Awards uitgereikt aan Rabobank, Politie Nederland, DutchSec en Centric.

.

Direct naar...

Adres

Daam Fockemalaan 22,
3818 KG Amersfoort