Over ons

Management en bestuur

Frans de Bie – founder en directeur Stichting ITvitae Learning

Frans de Bie heeft zijn leven lang al een fascinatie voor ICT, onderwijs en kennisoverdracht. In zijn vorige ICT-bedrijf C2ICT was permanente educatie een fundamenteel onderdeel van het bedrijfsmodel, zodat zijn bedrijf snel kon inspelen op nieuwe ontwikkelingen in het vak. Dit concept past Frans ook toe binnen ITvitae. Frans heeft twee kinderen, beiden met dyslexie. Hij weet hoe moeilijk het reguliere onderwijs is voor kinderen die van de norm afwijken. Frans: “Daarom leiden we met ITvitae onze eigen medewerkers en deelnemers op, rekening houdend met hun specifieke behoefte én de klantbehoefte als het gaat om hoogstaande kwaliteit en professionaliteit.”

Peter van Hofweegen – founder en directeur ITvitae Detachering

Peter van Hofweegen heeft jaren gewerkt binnen diverse managementfuncties in de uitzend- en detacheringbranche, zowel commercieel als financieel. Peter weet als geen ander mensen te motiveren en het beste uit zichzelf te halen. Dankzij zijn achtergrond is hij in staat de behoefte van opdrachtgevers correct in te schatten. En hun wensen te matchen met de juiste ICT-professional. Peter is vader van een zoon met een beperking. Peter: “Het enorme doorzettingsvermogen van mijn zoon inspireert me om anders te kijken naar onvermoede mogelijkheden van mensen.”

Marcel Hurkens – directeur ITvitae Coaching

Marcel Hurkens heeft een lange ervaring als psycholoog in de gezondheidszorg en met kandidaten met autisme. Marcel was eerder oprichter van NoXqs, een softwarebedrijf met voornamelijk medewerkers met autisme. Marcel: “Steeds meer organisaties ontdekken de meerwaarde van neurodiversiteit binnen hun teams. Naast coaching en re-integratietrajecten voor ICT-specialisten hebben wij de missie werkgevers te informeren over de pluspunten van autisme op de werkvloer.”

Harry Lemmens – werving en selectie

Harry Lemmens heeft een achtergrond als klinisch psycholoog en ICT-deskundige waarbij kennis en kennisoverdracht altijd centraal heeft gestaan in de verschillende functies die hij heeft mogen invullen. Harry: “Ik zie met ITvitae dé mogelijkheid om deze facetten samen te voegen ten dienste van een groep mensen die ook een mooie kans verdienen.”

Bestuur Stichting ITvitae Learning

Gonnie Been – voorzitter bestuur Stichting ITvitae Learning

Gonnie Been, directeur operations bij World Benchmarking Alliance, wat inhoudt dat zij deze snelgroeiende internationale sociale organisatie bouwt en zich daarbij richt op een juiste balans tussen mens, proces en cultuur. Gonnie is jarenlang werkzaam geweest bij Microsoft Nederland, waar zij o.a. verantwoordelijk was voor de menskant van het nieuwe werken en sociale innovatie. Reden voor Gonnie om zich te verbinden met ITvitae.

Patrick Mebius – bestuurslid Stichting ITvitae Learning
Patrick Mebius is sr. manager governance, risk & compliance bij zorgverzekeraar Menzis. Patrick: “ITvitae zet zich in voor een doelgroep met uitzonderlijk talent dat niet altijd goed tot zijn recht komt in onze ‘samenleving van gemiddelden’. Ik vind dat iedereen de kans moet krijgen om ingezet te worden op zijn talenten. Het concept van ITvitae; het opleiden van studenten met hoog functionerend autisme, de bemiddeling naar werk inclusief coaching van de kandidaat én hun werkomgeving, zorgt ervoor dat deze doelgroep gewoon onderdeel kan zijn van onze (werkende) samenleving. Ik lever met heel veel plezier een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van ITvitae.”

Erik Samson – secretaris bestuur Stichting ITvitae Learning

Erik Samson, zelfstandig interim ICT-manager en -adviseur en bijna twintig jaar docent in het VO en HBO. Erik heeft ervaren dat onderwijs en organisaties slechts met een beperkte gedragsbandbreedte van studenten en medewerkers kan omgaan, waardoor grote groepen buiten de boot vallen. Erik: “ITvitae pakt dit aan. Ik zie het als een uitdaging om met alle betrokkenen de continuïteit en kwaliteit van ITvitae als sociale onderneming te borgen.”

Comité van Aanbeveling

Tom Kok – directeur CoolGroup, oud partijvoorzitter D66

Aart van der Gaag – commissaris 100.000 banen VNO/MKB/LTO
Marco van den Brink – chief operating officer Sogeti
Henny Luijrink – account director Centric
Luc Gimbrère – directeur Betabit, bestuurder Nederland ICT
Bert van Boggelen – kwartiermaker Normaalste Zaak
Chris Hendriks – CEO Sue

Werkgevers over ITvitae

“Wij hebben uiterst plezierig kunnen samenwerken met ITvitae. Betrokken mensen, flexibel, weten wat een werkgever nodig heeft. De Software Tester heeft prima testwerk verricht.”

Rudolf Scholte

CEO Quantib

“Ik heb de mannen van ITvitae leren kennen als ware sociaal ondernemers die het aandurven om in een niche te stappen, waar grote mogelijkheden zijn, maar die nog niet iedereen wil zien.”

Aart van der Gaag

Voorzitter ABU, Commissaris 100.000 banen VNO/MKB/LTO

.

.

.

Als Studiefonds Vriend draagt u bij aan een nieuwe toekomst van jongeren met autisme door gericht
ICT-onderwijs en baanbemiddeling.

.

Tijdens het ITvitae 5 jaar jubileumfeest zijn de eerste Werkgever Awards uitgereikt aan Rabobank, Politie Nederland, DutchSec en Centric.

Direct naar...

Adres

Daam Fockemalaan 22,
3818 KG Amersfoort

© ITvitae - Ontwikkeld met het Website Management Systeem van Ikabus