Team Coaches

Ons ITvitae Coaching team is gespecialiseerd in het coachen van kandidaten met een autismeprofiel of hoogbegaafdheid én hun werkomgeving. Individuele coachingstrajecten, begeleiding leidinggevende en het team, incompany training en advies over autisme op de werkvloer en eerste en tweede spoor re-integratietrajecten. Wij stellen ons team graag aan u voor.

Marcel Hurkens
 autismecoach / trainer

Marcel Hurkens is coach/trainer/adviseur, mediator en BIG-geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog. Marcel coacht en traint teams, managers en directies. Hij is gespecialiseerd in coaching van uitzonderlijk begaafde mensen en gepassioneerd pleitbezorger van neurodiversiteit binnen organisaties en verzorgt als spreker kennissessies over dit thema. Marcel is een veelgevraagd adviseur en coach voor re-integratietrajecten.

Annika Rekers
autismecoach / trainer

Annika Rekers is een collega die inmiddels al bijna honderd coachingstrajecten succesvol heeft afgerond. Zij coacht zowel medewerkers als werkgevers en verzorgt trainingen en workshops over autisme op de werkvloer. Na een studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening, rondde zij in 2016 een Master Onderwijswetenschappen af. Annika is een goede luisteraar, geduldig, weet mensen te motiveren en is zeer geïnteresseerd in de ontwikkeling van mensen en organisaties. En last but not least… ze heeft affiniteit met techniek.

Anita de Winter
autismecoach

Anita de Winter is senior autismecoach. Ze is jarenlang binnen de geestelijke gezondheidszorg werkzaam geweest en heeft bewust de overstap naar ITvitae gemaakt omdat zij hier de ruimte heeft de kandidaten op eigen tempo weer naar duurzaam werk te begeleiden. Anita is sensitief, energiek en spontaan. Ze is erg creatief in het vinden van nieuwe wegen in situaties die dreigen vast te lopen of ogenschijnlijk al vastgelopen zijn. Anita is thuis in vele bedrijfsculturen; groot en klein. Ze heeft steeds een scherp oog voor het evenwicht werk-privé. Anita is als loopbaancoach actief in de coaching van medewerkers en leidinggevenden.

Hennie Brons
autismecoach

Hennie Brons is ervan overtuigd dat ieder mens talent heeft. Hoe mooi is het om mensen hun unieke talent (verder) te helpen ontdekken en te helpen ontwikkelen en dat samen te brengen bij een organisatie die dat talent goed kan gebruiken, zoals de kandidaten van ITvitae. Hennie is zelf hoogsensitief en net een beetje anders dan de massa. Daar zit ook zijn kracht en zijn talent. Naast de skills als autismecoach heeft Hennie ruime ervaring in de IT-branche opgedaan wat goed van pas komt bij de begeleiding van ICT-professionals en hun werkomgeving.

Sanne Smid
autismecoach / trainer

Sanne Smid is geschoold in NLP, systemisch werk, transactionele analyse en lichaamswerk. Zij coacht individuen en traint groepen. Sanne vindt het geweldig om een bijdrage te mogen leveren aan mensen en hun veranderingsprocessen, zelfvertrouwen opbouwen en iemand ondersteunen om net dat beetje extra uit zichzelf te halen. Werkgevers en medewerkers tot elkaar laten komen, samen bouwen en (nieuwe) wegen zoeken om het beste resultaat uit iedere samenwerking te halen.

Jørgen van Roon
autismecoach

Jørgen (spreek uit: Jurn) van Roon is een resultaat gedreven managementprofessional met uitgebreide ervaring in internationale IT-beveiligingsbedrijven. Jørgen is tevens mediator en een NOBCO gecertificeerde coach voor zowel directies, managers als voor individuele medewerkers. Sinds 2019 werkt hij in die functie voor ITvitae Coaching. Jørgen is enorm gedreven. Hij ziet altijd nieuwe mogelijkheden, voor zichzelf en voor anderen. En hij doet er alles aan om deze te benutten.

Linda Grotenhuis
autismecoach / trainer

Linda Grotenhuis is gecertificeerd NLP Trainer en NLP Coach. Ze is daadkrachtig, enthousiast, gestructureerd en betrokken. Linda heeft jarenlange ervaring in het bedrijfsleven. Na lange tijd werkzaam te zijn geweest binnen elektrotechniek en industriële automatisering heeft ze, tien jaar geleden de stap gemaakt naar coaching. Ze coacht medewerkers en leidinggevenden, met en zonder autismeprofiel. Linda is gesprekspartner op management-, directie- en bestuursniveau.

Paul Geijtenbeek
autismecoach

Paul Geijtenbeek is een coach met veel ervaring met mensen die net niet helemaal gemiddeld zijn. Hij is relaxed, creatief en niet bang om de leiding te nemen. Paul herkent veel van zichzelf in mensen met autisme of ADHD en ervaart dat anders zijn ook krachtig is. Hij is een bruggenbouwer en kan gemakkelijk tussen verschillende werelden navigeren. Paul coacht zowel medewerkers als leidinggevenden en directies.

Onze coaches begeleiden de kandidaten vanuit onze locatie in het voormalige Eemklooster in Amersfoort of coachen op de werkplek zelf. Desgewenst is er tussendoor online contact middels Teams of andere onlineapplicaties.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

bel 033 - 510 01 02
e-mail coaching@itvitae.nl

ITvitae Coaching  trajecten

- coaching individuele medewerker
- coaching leidinggevende–team
- re-integratie ICT-specialisten
- training en advies
- kennissessies neurodiversiteit

Kelly Katerberg - House of Bèta: "De kandidaten die bij ITvitae een re-integratietraject doorlopen, doen dit met behulp van een coach en werkzaamheden bij ITvitae die passen bij hun (IT)-achtergrond. Ik ben van mening dat deze combinatie het succes van de re-integratie bepaalt."

.

Adres

Daam Fockemalaan 22,
3818 KG Amersfoort