Team Coaches

Ons ITvitae Coaching team is gespecialiseerd in het coachen van kandidaten met een autismeprofiel of hoogbegaafdheid én hun werkomgeving. Individuele coachingstrajecten, begeleiding leidinggevende en het team, incompany training en advies over autisme op de werkvloer. Wij stellen ons team graag aan u voor.

Hennie Brons
autismecoach

Hennie Brons is ervan overtuigd dat ieder mens talent heeft. Hoe mooi is het om mensen hun unieke talent (verder) te helpen ontdekken en te helpen ontwikkelen en dat samen te brengen bij een organisatie die dat talent goed kan gebruiken, zoals de kandidaten van ITvitae. Hennie is zelf hoogsensitief en net een beetje anders dan de massa. Daar zit ook zijn kracht en zijn talent. Naast de skills als autismecoach heeft Hennie ruime ervaring in de IT-branche opgedaan wat goed van pas komt bij de begeleiding van ICT-professionals en hun werkomgeving.

Jørgen van Roon
autismecoach

Jørgen (spreek uit: Jurn) van Roon is een resultaat gedreven managementprofessional met uitgebreide ervaring in internationale IT-beveiligingsbedrijven. Jørgen is tevens mediator en een NOBCO gecertificeerde coach voor zowel directies, managers als voor individuele medewerkers. Sinds 2019 werkt hij in die functie voor ITvitae Coaching. Jørgen is enorm gedreven. Hij ziet altijd nieuwe mogelijkheden, voor zichzelf en voor anderen. En hij doet er alles aan om deze te benutten.

Anneke Vlijm
autismecoach

Anneke is sinds 2022 werkzaam als autismecoach bij ITvitae. Zij heeft SPH gestudeerd en daarna jaren werkervaring opgebouwd in hulpverlening, ambulante begeleiding en coaching. Haar twee broers hebben autisme, wat  één van de redenen is dat zij veel affiniteit heeft met mensen met een neurodivers brein. Het werken met neurodivergente kandidaten, vooral hun manier van denken en zijn, geeft Anneke enorm veel voldoening. In dit werk komen haar creativiteit, sensitiviteit en gedrevenheid goed tot zijn recht. De essentie van haar werk omschrijft zij als volgt: “Als coach ben je de onderzoeker, vertaler en ondertitelaar voor de kandidaat en hun leidinggevenden.” Haar aanpak is liefdevol, mensgericht en open.

Paul Geijtenbeek
autismecoach

Paul Geijtenbeek is een coach met veel ervaring met mensen die net niet helemaal gemiddeld zijn. Hij is relaxed, creatief en niet bang om de leiding te nemen. Paul herkent veel van zichzelf in mensen met autisme of ADHD en ervaart dat anders zijn ook krachtig is. Hij is een bruggenbouwer en kan gemakkelijk tussen verschillende werelden navigeren. Paul coacht zowel medewerkers als leidinggevenden en directies.

Bram Leunis
autismecoach

Bram is ervan overtuigd dat iedereen uniek is, vol talenten en bijzondere kwaliteiten. Hij is in het bijzonder onder de indruk van de talenten van mensen met een neurodivers profiel. Bram ondersteunt neurodivergente kandidaten om grip te krijgen op hun keuzen om om hun persoonlijk kompas te kunnen richten op van voor hen belangrijk is. "Techniek vind ik prachtig, maar werken met mensen is fantastisch!", aldus Bram. Daarom heeft hij zijn carrière radicaal omgegooid; van een achtergrond als IT-specialist en leidinggevende naar het coachen van mensen. Zijn IT-kennis en passie voor  mensen vormen een mooie combinatie in zijn baan als autismecoach bij ITvitae.

Marianne Franken
autismecoach

Marianne kijkt naar wat er wél kan. Waar liggen jouw kracht en kwaliteiten? “Iedereen heeft een eigen voorkeur in leren, denken en communiceren. Neurodiversiteit gaat daarom over ons allemaal!” Voordat Marianne bij ITvitae kwam werken, was zij docent en heeft een lange werkgeschiedenis in de financiële sector. Zij is opgeleid tot coach Neurodiversiteit, dyslexie-specialist en faalangstreductie trainer. Momenteel is ze naast autismecoach bij ITvitae ook nog trajectcoach van MBO studenten binnen het Passend Onderwijs.

Monique Satony
autismecoach

Monique is een gedreven coach, doorzetter met een sterk oplossingsgerichte mindset. Haar passie ligt in het ondersteunen mensen autisme en/of ADHD. Monique heeft niet alleen een professionele achtergrond, maar ook een persoonlijke. Ze is zelf ouder in een gezin met kinderen met autisme en/of ADHD, waardoor ze de uitdagingen en mogelijkheden van binnenuit begrijpt. Haar vermogen om te kijken naar wat wel mogelijk is, zelfs in complexe situaties, is een van haar meest waardevolle eigenschappen.

Bart-Jan Prins
autismecoach

Mensen verder brengen. Uitgaan van talenten en het ontdekken daarvan. Daar krijg ik energie van en wil ik graag aan bijdragen. Neurodiversiteit is er altijd. Tussen mensen, in teams en organisaties. In meer en mindere mate. Som denken we meer divers dan anders en dat is niet altijd even makkelijk en tegelijk zo waardevol. Ik geloof dat ‘anders denken’ nodig is om tot verreikende inzichten en resultaten te komen. Daarom vervul ik graag de coachende, verbindende en vertalende rol tussen mensen in teams en organisaties.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

e-mail coaching@itvitae.nl

ITvitae Coaching  trajecten

- coaching individuele medewerker
- coaching leidinggevende–team
- training en advies
- kennissessies neurodiversiteit