Gezocht: werkervaringsplaatsen voor gecertificeerde ICT-specialisten

Werkervaringsplaats voor gecertificeerde specialist

Heeft uw organisatie werkervaringsplaatsen en passende ICT-opdrachten voor de duur van een halfjaar? U bewijst hiermee zowel onze ICT-specialisten als uw eigen organisatie een grote dienst.

Per jaar leidt ITvitae Learning 60 ICT-specialisten op middels erkende ICT-opleidingsprogramma’s op hbo/wo-niveau. Al onze opleidingen worden afgesloten met werkervaringsplaatsen. Voor onze gecertificeerde ICT-specialist de mogelijkheid om zijn kennis in de praktijk te tonen, voor u als opdrachtgever de uitgelezen kans om kennis te maken met onze talenten.

Inmiddels hebben we al vele werkervaringsplaatsen met succes mogen realiseren. Bent u onze volgende opdrachtgever?

ITvitae is op zoek naar werkervaringsplaatsen voor:

  • Software Developers (PHP, .NET, Java)
  • Software Testers (TMap)
  • Cyber Security Specialisten - Ethical Hackers
  • Data Science Specialisten - Big Data
  • Functioneel Applicatie Beheerders

Na afronding van de werkervaringsplaats bestaat de mogelijkheid om de samenwerking met onze kandidaat voort te zetten. ITvitae blijft op de achtergrond aanwezig en begeleidt waar nodig met job coaching.

Belangstelling?

Heeft uw organisatie belangstelling voor onze ICT-specialisten en heeft u een passende werkervaringsplaats voor de duur van een halfjaar? Neem contact met ons op.

Werkgevers over ITvitae

“Specialisterren en ITvitae werken al jaren nauw samen. De testers van ITvitae dragen op een prima en prettige wijze bij aan onze testactiviteiten in de testfactory en on-site bij klanten. ITvitae stelt zich op als echte partner.”

Sjoerd van der Maaden

Founder Specialisterren

“Ik kan ITvitae en haar aanpak van harte aanbevelen. “0md4t H4ck3rs d3 d1ng3N v44k g3w00N N3t 13ts 4Nd3rs z13N d4N 4Nd3r3N.”

Chris van ’t Hof

Auteur Helpende Hackers