VACATURES

Geplaatst op 15-03-2018 - Reacties tot 04-04-2018

IT-coördinator / Begeleider individuele ICT-leertrajecten (32 uur)

Over ITvitae
ITvitae is opgericht in 2013 en is een private sociale onderneming. ITvitae heeft een helder en maatschappelijk doel: talentvolle mensen met autisme en hoogbegaafden perspectief bieden met een ICT-leertraject op hbo/wo-niveau en aansluitend baanbemiddeling. ITvitae leidt de studenten op in een viertal opleidingsprogramma’s: Software Testen, Software Development, Data Science en Cyber Security. Naast het klassikaal leren biedt ITvitae de mogelijkheid om individueel te leren in een Individueel Leer Traject (ILT). ITvitae is gevestigd in het rustieke Eemklooster in Amersfoort. Op dit moment werken er vijfentwintig medewerkers verdeeld over de afdelingen Learning, Coaching, Software Development en Detachering. ITvitae is een organisatie met een open bedrijfscultuur. En dat er bij ITvitae meerdere hoog intelligente collega’s met autisme werken, is natuurlijk geen toeval.

Naar wie zijn we op zoek?
Voor onze afdeling interne automatisering, bij ITvitae ook wel bekend onder Service & Support, zoeken wij een coördinator met brede kennis van systeem- en netwerkbeheer die deze kennis en ervaring graag deelt met de medewerkers uit het team. Je stuurt vier teamgenoten aan, afkomstig uit de doelgroep, die het eigen IT-netwerk beheren en verder ontwikkelen. Je bent servicegericht en eerste aanspreekpunt voor vragen van medewerkers en studenten van ITvitae die IT-ondersteuning nodig hebben.
ITvitae biedt een ILT (individueel leertraject) voor studenten die zich verder willen ontwikkelen in een specifiek ICT-vakgebied. Maximaal 25 studenten maken gebruik van het individuele leertraject. Verspreid over de week ben je ongeveer de helft van de tijd actief als begeleider van studenten die een ILT volgen. Dit houdt in het stellen van leerdoelen, het maken van afspraken en het inhoudelijk begeleiden van deze deelnemers.
Aangezien we een kleine organisatie zijn willen we dat de coördinator ook oog heeft voor operationele en logistieke zaken binnen ITvitae. Hierbij valt te denken aan de inrichting van leslokalen en werkplekken.

Gezochte kwaliteiten:
• Kennis van IT in brede zin: besturingssystemen, netwerken, beveiliging, programmeren
• Betrokken bij de doelgroep van ITvitae
• Bij voorkeur ervaring in het begeleiden van mensen in een leeromgeving
• Structuur kunnen bieden
• Pro-actieve en positieve instelling
• Flexibel, begrip en geduld
• En fijn als je in de buurt van Amersfoort woont.

Wat bieden we je:
• Een jonge organisatie met een maatschappelijke missie waarin jij een belangrijke rol vervult en onze deelnemers op weg helpt naar een nieuwe toekomst
• Ruime mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
• Een prima salaris, passend bij een social enterprise
• Een werkplek in een mooie kloosteromgeving

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Frans de Bie, directeur ITvitae Learning, per mail: opleiding@itvitae.nl

Solliciteren? Mail je motivatiebrief en CV voor 4 april 2018 naar Frans de Bie