Vacature Accountmanager Detachering (32 - 40 uur)

Ben jij die gedreven accountmanager met ervaring in het uitzenden, detacheren of bemiddelen van kandidaten naar werk? En mis je in je huidige baan de waar-doe-ik-het-voor? Zoek niet langer, maar reageer op onze vacature! ITvitae is op zoek naar een accountmanager die voor onze nét afgestudeerde ICT-specialisten op zoek gaat naar de gewenste baan bij een passende werkgever. Anders denken is hún kracht. Wat is die van jou?

Wie zijn jouw kandidaten?

Onze bovengemiddeld intelligente kandidaten hebben een autismeprofiel of zijn hoogbegaafd. Ze zijn uitermate goed in hun vak maar hebben moeite om dit te delen in een sollicitatiegesprek. Geen random kletspraatjes, maar lekker over de inhoud praten, dát werkt!

Wat ga je doen?

Onze missie is zoveel mogelijk andersdenkende jongvolwassenen in een veilige leeromgeving opleiden, met als einddoel een passende ICT-baan vol werkgeluk! Jij ben verantwoordelijk voor het laatste stapje in ons opleidingspakket: baanbemiddeling. Je hebt nog 5 collega accountmanagers en een teammanager, met wie je wekelijks bij elkaar komt voor een stand-up en met wie je kunt sparren. Jij gaat proactief op zoek naar nieuwe opdrachtgevers en onderhoudt bestaande relaties. Je leert onze kandidaten goed kennen tijdens hun opleiding, bereidt samen met je kandidaat het sollicitatiegesprek voor en gaat mee op gesprek. Jij zorgt voor de optimale randvoorwaarden voor een vakinhoudelijk sollicitatiegesprek.

Over ITvitae

ITvitae is opgericht in 2013 en is een private sociale onderneming. De oprichters van ITvitae hebben een helder en maatschappelijk doel: talentvolle mensen met autisme en hoogbegaafden, die aan de zijlijn staan, perspectief bieden met een ICT-opleiding, coaching en baanbemiddeling. Het merendeel van de te bemiddelen kandidaten is door ITvitae opgeleid in officiële ICT-opleidingsprogramma’s voor Software Development, Data Science en Cyber Security. Dit jaar start er een nieuwe opleiding tot Cloud Engineer. Per jaar stromen circa 75 van onze talenten uit naar werk bij vooraanstaande bedrijven en overheden in heel Nederland.

Op dit moment werken er 35 medewerkers bij ITvitae verdeeld over de afdelingen Learning, Coaching en Detachering.

ITvitae is een jonge organisatie met een open bedrijfscultuur. En dat er bij ITvitae meerdere hoogintelligente collega’s met autisme werken, is natuurlijk geen toeval. De veelal andere en bijzondere manier van denken inspireert ons enorm.

Over ITvitae Detachering

ITvitae Detachering is een NBBU gecertificeerde bemiddelings- en uitzendonderneming met een mooi landelijk netwerk met top werkgevers bij grote- en MKB-bedrijven en overheden. Onze opdrachtgevers hechten belang aan goed opgeleide en gemotiveerde ICT-specialisten en geven bovendien serieuze invulling aan hun MVO-beleid. Ons accountteam bestaat op dit moment uit vijf teamgenoten waar ieder verantwoordelijk is voor het onderhouden en uitbreiden van onze opdrachtgevers. Inmiddels hebben we al 600 kandidaten een nieuwe toekomst kunnen bieden als ICT-specialist bij vooraanstaande bedrijven en overheden in heel Nederland.

Over jou

Je hebt:

 • een groot hart en een grote drive
 • hbo/wo werk- en denkniveau
 • ervaring in uitzenden, detacheren of bemiddelen naar werk, is een must
 • ervaring in het ICT-werkveld, is een pré
 • de skills om zowel zelfstandig als in teamverband te werken
 • een eigen auto.

ITvitae biedt je een

 • jonge organisatie met een sociale missie waarin jij een belangrijke rol vervult door het vinden van geschikte werk- en opdrachtgevers
 • ruime mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
 • vier- óf vijfdaagse werkweek (in overleg in te vullen)
 • enthousiast team dat je graag wegwijs maakt in de wereld van ITvitae Detachering
 • salaris tussen €3.500 en €5.500 bruto / maand o.b.v. fulltime dienstverband, afhankelijk van je ervaring
 • werkplek in een van de mooiste voormalige kloosters van Nederland.

Interesse?

Denk je na het lezen van deze vacature, deze baan wil ik!? Mail dan jouw motivatie en CV naar Andry Klumpert (andry.klumpert@itvitae.nl).

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature?
Dan kan je ook bellen met Andry: 06-15070570.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.