Vacature Accountmanager Detachering (32 - 40 uur)

ITvitae is op zoek naar een enthousiaste accountmanager die voor onze afgestudeerde ICT-specialisten en ervaren ICT-professionals op zoek gaat naar de gewenste baan bij een passende werkgever. Je gaat actief op zoek naar opdrachtgevers en je onderhoudt het contact met je bestaande relaties. Je hebt veel contact met onze kandidaten over mogelijke werkgevers en functies en kent hen goed. De meerderheid van de te bemiddelen personen heb je al leren kennen tijdens hun opleiding bij ITvitae. Je bereidt samen met je kandidaat het sollicitatiegesprek voor en je gaat met hem of haar mee op gesprek.

Als accountmanager is het uiteraard prettig als je voor een werkzoekende ICT-professional een geschikte werkgever of passende opdracht weet te vinden. Wij durven te stellen dat onze accountmanagers met elke geslaagde plaatsing nog meer voldoening ervaren. Onze bovengemiddeld intelligente kandidaten hebben een autismeprofiel of zijn hoogbegaafd. Ze zijn uitermate goed in hun vak maar hebben moeite om dit te delen in een sollicitatiegesprek. De chit chat praatjes slaan ze liever over maar willen het wel hebben over de inhoud. Onze accountmanagers zorgen hiervoor zodat de kandidaten zich vakinhoudelijk kunnen presenteren.

Over ITvitae
ITvitae is opgericht in 2013 en is een private sociale onderneming. De oprichters van ITvitae hebben een helder en maatschappelijk doel: talentvolle mensen met autisme en hoogbegaafden, die aan de zijlijn staan, perspectief bieden met een ICT-opleiding, coaching en baanbemiddeling. Het merendeel van de te bemiddelen kandidaten is door ITvitae opgeleid in officiële ICT-opleidingsprogramma’s voor Software Development, Data Science en Cyber Security. Per jaar stromen circa 75 van onze talenten uit naar werk bij vooraanstaande bedrijven en overheden in heel Nederland. 
Op dit moment werken er 30 medewerkers bij ITvitae verdeeld over de afdelingen Learning, Coaching en Detachering. ITvitae is een jonge organisatie met een open bedrijfscultuur. En dat er bij ITvitae meerdere hoogintelligente collega’s met autisme werken, is natuurlijk geen toeval. De veelal andere en bijzondere manier van denken inspireert ons enorm.

Over ITvitae Detachering
ITvitae Detachering is een NBBU gecertificeerde bemiddelings- en uitzendonderneming met een mooi landelijk netwerk met top werkgevers bij grote- en MKB-bedrijven en overheden. Onze opdrachtgevers hechten belang aan goed opgeleide en gemotiveerde ICT-specialisten en geven bovendien serieuze invulling aan hun MVO-beleid. Ons accountteam bestaat op dit moment uit vijf teamgenoten waar ieder verantwoordelijk is voor het onderhouden en uitbreiden van onze opdrachtgevers.

Over jou
Je hebt:
• ervaring in het uitzenden / detacheren / bemiddelen of vergelijkbare commerciële functie
•  hbo/wo werk- en denkniveau
• positieve en actieve instelling
• ervaring in het ICT-werkveld is een pré
• betrokken bij de doelgroep van ITvitae
• de skills om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

ITvitae biedt je een
• jonge organisatie met een sociale missie waarin jij een belangrijke rol vervult door het vinden van geschikte werk- en opdrachtgevers
• ruime mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
• vier- óf vijfdaagse werkweek (in overleg in te vullen)
• enthousiast team die je graag wegwijs maakt in de wereld van ITvitae Detachering
• prima salaris, passend bij een social enterprise
• werkplek in een van de mooiste voormalige kloosters van Nederland.

Interesse?

Heb je interesse of ben je nieuwsgierig geworden wat jouw mogelijkheden bij ITvitae kunnen zijn? Stuur je cv en motivatie naar:
Saskia Meeuwessen, algemeen directeur ITvitae ,
saskia.meeuwessen@itvitae.nl

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature?
Dan kan je ook een bericht sturen naar Saskia Meeuwessen

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Adres

Daam Fockemalaan 22,
3818 KG Amersfoort