.

ITvitae Kennissessie donderdag 3 oktober 2019

AUTISME OP DE WERKVLOER - ANDERS DENKEN WERKT!

De vraag naar ICT-specialisten met autisme en hoogbegaafden groeit. Sinds de oprichting van ITvitae eind 2013 hebben we al 250 talenten met autisme opgeleid tot ICT-professional en naar werk bemiddeld. Toch is een deel van werkend Nederland nog onbekend met collega’s die een vorm van autisme hebben. ITvitae brengt hier graag verandering in met de informatieve Kennissessie ‘Autisme op de werkvloer’. Aan het woord cyber security oud-student Thomas samen met zijn directe collega Patrick de Brouwer - beiden werkzaam bij Northwave - en Marcel Hurkens, psycholoog en directeur ITvitae HRplus coaching.

Doelgroep
Deze Kennissessie is vooral bedoeld voor werkgevers,  leidinggevenden en HRM managers die meer kennis willen hebben over autisme in een werkomgeving. In een kleine setting krijgt u antwoord op vragen als: Wat is autisme? Wat maakt medewerkers met autisme bijzonder? Waar blinken deze ICT-professionals in uit? Waar kan ik als collega of werkgever rekening mee houden? en Wat betekent neurodiversiteit voor mijn bedrijf?

U bent van harte welkom om deze Kennissessie bij te wonen op donderdag 3 oktober 2019 in onze locatie in Amersfoort van 15:30 uur tot 18:30 uur. U kunt zich tot uiterlijk 1 oktober aanstaande aanmelden.

Komt u graag met een collega of andere belangstellende dan is hij/zij ook van harte welkom. Zij kunnen zich op dezelfde wijze aanmelden.

ITvitae is gespecialiseerd in het opleiden, coachen en bemiddelen van ICT-talenten met autisme en hoogbegaafden. Specialisaties: software testen, cyber security, data science en software development. ITvitae HRplus verzorgt coaching en in-house training en advies voor leidinggevenden en hun teams over de meerwaarde van neurodiversiteit.

WE ZIEN UIT NAAR UW KOMST!

.

ITvitae Kennissessie voor werkgevers over de pluspunten van neurodiversiteit vanuit de praktijk.

Programma 3 oktober 2019

15:30 - 16:00 uur

Inloop

16:00 - 17:30 uur

Kennissessie

Autisme op de werkvloer

17:30 - 18:30 uur
Borrel

Locatie en Route

ITvitae locatie Eemklooster 
Daam Fockemalaan 22*)
3818 KG Amersfoort
.
*) Let op! oprit Aletta Jacobslaan
.

Route: zie routebeschrijving

.

ICT academy én baanbemiddeling voor personen met autisme en/of hoogbegaafden.

Adres

Daam Fockemalaan 22,
3818 KG Amersfoort

© ITvitae - Ontwikkeld met het Website Management Systeem van Ikabus