.

DE KENNISSESSIE VAN 16 APRIL WORDT VERSCHOVEN NAAR EEN NIEUWE DATUM. WIJ HOUDEN U OP DE HOOGTE.

ITvitae Kennissessie donderdag 16 april 2020

AUTISME OP DE WERKVLOER - ANDERS DENKEN WERKT!

De vraag naar ICT-specialisten met autisme en hoogbegaafden groeit. Sinds de oprichting van ITvitae eind 2013 hebben we al bijna 300 talenten met autisme opgeleid tot ICT-professional en naar werk bemiddeld. Toch is een deel van werkend Nederland nog onbekend met collega’s die een vorm van autisme hebben. ITvitae brengt hier graag verandering in met de informatieve Kennissessie ‘Autisme op de werkvloer’. Aan het woord een oud-student Data Science en zijn werkgever en Marcel Hurkens, psycholoog en directeur ITvitae Coaching.

Doelgroep
Deze Kennissessie is vooral bedoeld voor werkgevers,  leidinggevenden en HRM-managers die meer kennis willen hebben over autisme in een werkomgeving. In een kleine setting krijgt u antwoord op vragen als: Wat is autisme? Wat maakt medewerkers met autisme bijzonder? Waar blinken deze ICT-professionals in uit? Waar kan ik als collega of werkgever rekening mee houden? en Wat betekent neurodiversiteit voor mijn bedrijf?

U bent van harte welkom om deze Kennissessie bij te wonen op donderdag 16 april in onze locatie in Amersfoort van 15:30 uur tot 18:30 uur. U kunt zich tot uiterlijk 13 april aanstaande aanmelden.

Komt u graag met een collega of andere belangstellende dan is hij/zij ook van harte welkom. Zij kunnen zich op dezelfde wijze aanmelden.

ITvitae is gespecialiseerd in het opleiden, coachen en bemiddelen van ICT-talenten met autisme en hoogbegaafden. Specialisaties: cyber security, data science, artificial intelligence, software testen en software development. ITvitae Coaching verzorgt in-house training en advies voor leidinggevenden en hun teams over de meerwaarde van neurodiversiteit.

WE ZIEN UIT NAAR UW KOMST!

.

ITvitae Kennissessie voor werkgevers, leidinggevenden en HRM- / inclusiemanagers over de pluspunten van neurodiversiteit.

Programma 16 april 2020

15:30 - 16:00 uur

Inloop

16:00 - 17:30 uur

Kennissessie

Autisme op de werkvloer

17:30 - 18:30 uur
Borrel

Locatie en Route

ITvitae locatie Eemklooster 
Daam Fockemalaan 22*)
3818 KG Amersfoort
.
*) Let op! oprit Aletta Jacobslaan
.

Route: zie routebeschrijving

.

ICT-opleiding, coaching én baanbemiddeling voor kandidaten met autisme en hoogbegaafden.