REFERENTIES: SOGETI

"Bij Sogeti zijn we ervan overtuigd dat diversiteit leidt
tot meer effectiviteit en innovatie"

.
Marco van den Brink van Sogeti: “Op twee manieren werkt Sogeti samen met ITvitae. We nemen goed opgeleide IT-professionals van ITvitae in dienst en in mijn functie als Chief Operating Officer neem ik actief deel aan het Comité van Aanbeveling van ITvitae.

Inclusief zijn betekent voor Sogeti dat je je bij ons welkom voelt en jezelf kunt zijn. Immers, dan komen de talenten van onze technology leaders het best tot hun recht. Hiervoor is inspanning nodig van zowel de werkgever als de werknemers. Bij het in dienst nemen van de IT-professionals van ITvitae wordt vooraf met de leidinggevende, de directe collega’s en eventuele klanten besproken hoe we voor hem of haar dit warme welkom kunnen creëren. Uiteraard is dit niet eenmalige actie maar moet je hier alert op blijven zodat iedere medewerker zich thuis voelt.

Uitstekend gekwalificeerd
Het hebben van werk is direct van invloed op het welzijn van mensen. Tevens zijn wij er van overtuigd dat een grotere diversiteit in de organisatie leidt tot meer effectiviteit en innovatie. Sogeti voelt zich medeverantwoordelijk om mensen die uitstekend gekwalificeerd zijn voor het IT-vak maar net even wat extra hulp nodig hebben, de helpende hand uit te steken. Werk betekent veel voor de kandidaat en voor Sogeti is het een verrijking in meerdere opzichten. We bevelen het van harte aan.”

Werkgever: Sogeti
Interview met: Marco van den Brink, COO

Sogeti werkt met ITvitae sinds: 2014

Diverse ITvitae ICT-specialisten in dienst o.a.: 
cyber security specialisten
software testers