REFERENTIES: RABOBANK

“Blijf niet praten, ga doen! Het zal je bedrijf verrijken”

Rita Grootendorst, Projectmanager Rabo Inclusief: “Rabobank werkt samen met ITvitae omdat ITvitae een professionele sociale onderneming is die medewerkers op een positieve en professionele wijze voorbereidt om te gaan werken op hun eigen intellectuele niveau. De ICT-specialisten van ITvitae zijn van toegevoegde waarde voor Rabobank. Daarnaast ondersteunt Rabobank Foundation ITvitae. De instroom van collega’s met een extra uitdaging past binnen de strategie van Rabobank en in een concrete invulling van growing a better world together.”

Buddy’s
“Rabobank werft medewerkers op reguliere functies binnen IT. Bij vacatures die we alleen openstellen voor talenten met een extra uitdaging, maken we een inschatting of de omgeving passend is en kijken naar een manager en een team die de medewerker kunnen begeleiden. Rabobank werkt met buddy’s. De buddy’s volgen een specifieke training hiervoor.”

Begin klein
“Voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar gemotiveerde en gecertificeerde ICT-professionals: Blijf niet praten, ga doen. Begin klein en begin met een manager en of team die open staan voor een collega met een extra uitdaging. En zoek naar een goede match. Het zal je bedrijf en team verrijken.”

.

.

Werkgever: Rabobank
Interview met:
Rita Grootendorst, projectmanager Rabo Inclusief

Rabobank werkt met ITvitae sinds: 2017

Diverse ITvitae ICT-specialisten in dienst o.a.: 
software engineers
IT-beheerders