REFERENTIES: POLITIE

“Bijzondere talenten met uitzonderlijke analytische skills”

Brenda Keijzer, Projectleider Banenafspraak Politie: “De politie wil graag een inclusieve werkgever zijn waarin ruimte is voor verschillen. Daarbij wordt er uitgegaan van de eigen kracht van mensen: iedereen doet mee, werkt naar vermogen en ontwikkelt zich naar vermogen. De politie wil daarom een structurele instroom en behoud van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Om hier invulling aan te geven is ITvitae voor de politie een belangrijke partner. Met name als het gaat om ICT-personeel en ondersteuning binnen het domein digitale opsporing."

Prikkelarme werkplek
"De ICT-professionals die vanuit ITvitae worden bemiddeld zijn waardevol voor de politie vanwege hun bijzondere talenten. De politie heeft behoefte aan verschillende soorten kennis en expertise. Een voorbeeld daarvan is het hebben van uitzonderlijke analytische skills, verbanden kunnen zien in grote hoeveelheden data en dit kunnen combineren met scripting methodieken. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de behoefte van de medewerker en doen aanpassingen waar nodig zoals bijvoorbeeld een prikkelarme werkplek. Belangrijk is dat de directe collega’s weet hebben van zaken waar een nieuwe medewerker met een vorm van autisme moeite mee kan hebben. We informeren onze teams met kennissessies over autisme."

Win-win opportunity
"Op zoek naar ICT-professionals? Verken de mogelijkheden met ITvitae als het gaat om maatwerk opleidingen. Het combineren van een wervings- en opleidingstraject op maat is een unieke mogelijkheid om onbenut potentieel kansen te bieden. Een win-win opportunity vind ik persoonlijk!”

Interview uit het ITvitae Social Impact Verslag - Resultaten 2019

.

Werkgever: Politie
Interview met: Brenda Keijzer, Projectleider Banenafspraak Politie

Politie werkt met ITvitae sinds: 2014

Diverse ITvitae ICT-specialisten in dienst o.a.:
Digitaal Forensisch Specialisten
Software Developers
OSINT specialisten 
Data Scientists

Overige samenwerking: gastcolleges Cyber Security