REFERENTIES: NORTHWAVE

“We vinden het belangrijk om een structurele bijdrage te leveren aan de maatschappelijke missie van ITvitae”

.

Steven Dondorp, CEO Northwave: “Northwave en ITvitae vinden elkaar op het vlak van Cyber Security en Social Impact. We vinden het als bedrijf belangrijk om een structurele bijdrage te leveren aan de maatschappelijke missie van ITvitae. In onze samenwerking doen we dat door het ITvitae-opleidingsprogramma Cyber Security Specialist te ontwikkelen en we bieden sinds 2017 hiervoor de docenten en het oefenmateriaal. De studenten van ITvitae leiden we in dit leertraject op tot Ethical Hackers. We ervaren dit als een innovatieve mogelijkheid om mensen deskundig te helpen en tevens het tekort aan vaardige specialisten op de arbeidsmarkt te verkleinen.

The Monastery
Samen met ITvitae hebben we als vervolg hierop het initiatief genomen voor The Monastery, een werk- en leerbedrijf. Hier kunnen organisaties die hun cyber security willen verbeteren en social impact willen maken, hun webapplicaties laten testen.

Bij Northwave zijn we er aan gewend om met een breed spectrum aan mensen te werken. We zijn een organisatie die gericht is op diversiteit en multi-discipline, dat zit in ons DNA. Inmiddels zijn een aantal ITvitae-kandidaten bij ons werkzaam. Laat je in je zoektocht naar goede mensen vooral leiden door realisme. Wellicht is niet iedere organisatie in staat om anders denkenden de juiste ruimte te bieden. Bij Northwave staan open voor elkaars eigenaardigheden en halen elke dag weer het beste uit elkaar.”

Werkgever: Northwave
Interview met: Steven Dondorp, oprichter en CEO

Northwave werkt met ITvitae sinds: 2017

Diverse ITvitae ICT-specialisten in dienst o.a.:
ethical hackers
SOC-beheerders
software developers