REFERENTIES: KPN SECURITY

"De professionele begeleiding heeft leuke bijeffecten"

Marinus Bossers, Programmamanager Transformatie KPN Security: "In 2017 deed ik vanuit het Young Talent programma van KPN mee aan een traineebattle waarin ik kennis maakte met ITvitae. Toen ik, een jaar later bij KPN Security, het cybersecurity onderdeel van KPN begon merkte ik dat we continu op zoek zijn naar cyber security specialisten. Ik moest direct aan ITvitae denken. Eén van de dingen die enorm was blijven hangen is dat ITvitae redeneert vanuit de unieke kwaliteiten van de mens in plaats van het benadrukken waar iemand niet goed in is. Het is fantastisch om het vinden van cyber security talenten te combineren met een maatschappelijk thema en ICT-talenten met autisme een baan krijgen. Door de professionaliteit van ITvitae zien wij hen als belangrijke partner om onze moeilijk vervulbare vacatures in de toekomst ingevuld te krijgen."

Aandachtig publiek
"Leuke anekdote. Eén van de architecten van KPN Security heeft eerder een college gegeven aan een groep studenten van ITvitae. Hij vertelde mij zelden zo’n aandachtig publiek te hebben gehad, en tevens dat hij zichzelf herkende in deze groep studenten. Dit om aan te geven dat meer van onze ervaren cyber security professionals in meer of mindere mate een vorm van autisme hebben."

"Uiteraard houden we er bij het plaatsen van een nieuwe kandidaat rekening mee in welke omgeving iemand terechtkomt. Een stabiele omgeving met een goed ritme is meer geschikt voor een ITvitae professional dan een job waarbij je continu onderweg bent."

Kans
"Voor werkgevers die op zoek zijn naar nieuwe ICT-medewerkers, informeer eens bij ITvitae. Zie het als een kans! Als je focust op de positieve eigenschappen van elke individuele specialist dan zul je zien dat diversiteit enorm veel brengt. Daarnaast heeft de professionele begeleiding van ITvitae leuke bijeffecten omdat ook het team, en de manager hierin worden meegenomen en zich hierdoor breder ontwikkelen.”

Interview uit het ITvitae Social Impact Verslag - Resultaten 2019

Interview met: Marinus Bossers, Programmamanager Transformatie KPN Security

KPN werkt met ITvitae sinds: 2018

Diverse ITvitae ICT-specialisten in dienst o.a.:
SOC-analisten 
netwerkbeheerders

Overige samenwerking: coachingstraject