REFERENTIES: EY

“Samen met ITvitae bouwt EY verder aan onze purpose:
Building a better working world”

.
Anita Huijmans D&I leader EY: “De reden waarom EY samenwerkt met ITvitae is omdat ITvitae op een professionele wijze sociaal ondernemerschap bedrijft. De mensen bij ITvitae zijn betrokken en hun dienstverlening is professioneel. ITvitae levert wat ze beloven. De contacten verlopen zeer plezierig en we hebben in korte tijd een duurzame relatie weten op te bouwen. Het leuke aan ITvitae is dat alle mensen werken vanuit een bepaalde passie die in alle contacten duidelijk merkbaar is. De werkwijze van ITvitae sluit uitstekend aan bij de werkwijze van EY. Samen met ITvitae kan EY verder bouwen aan onze purpose: Building a better working world.

Goede begeleiding
Wat belangrijk is bij de start met het werken met de kandidaten van ITvitae is om de omgeving goed voor te lichten over wat ze kunnen verwachten van hun nieuwe collega’s. Soms behoeft het enige aanpassing van de werkplek, maar dat is niet in alle gevallen noodzakelijk. Wat verder belangrijk is om zeker in het begin een goede begeleiding te waarborgen, deze begeleiding hebben we bij EY opgezet samen met ITvitae. Verder is het gewoon ook heel leuk om te werken met mensen met autisme. Wat ik zelf heb gemerkt is dat het uitermate belangrijk is om de vraag die je zou willen stellen duidelijk en goed te formuleren. Een mooie les om bij de vraag even stil te staan: wat wil ik nu eigenlijk weten. De vraag moet heel expliciet en ondubbelzinnig worden gesteld – hoe mooi is dat. Hoe vaak stellen we niet een vraag terwijl we eigenlijk het verhaal achter de vraag willen horen. Verder zijn de mensen uitermate eerlijk- what you see is what you get. Een verademing in een wereld waar bij velen ons dit gedrag hebben afgeleerd.

Ik zou iedere organisatie aanraden om in gesprek te gaan met ITvitae om te bekijken of de profielen die zij leveren aansluit bij functies in hun bedrijf. Het is ontzettend jammer dat veel getalenteerde (jonge) mensen niet mee kunnen doen met onze maatschappij terwijl ze veel unieke skills hebben die de wereld leuker en diverser maakt.”

.

Werkgever: EY NL
Interview met:
Anita Huijmans D&I leader
EY werkt met ITvitae sinds: 2017

Diverse ITvitae ICT-specialisten in dienst o.a.:
cyber security specialisten
data science specialisten
Java programmeurs