ITvitae Jobdates op donderdag 15 februari 2024

AANMELDING GESLOTEN

Ben je op zoek naar junior Cyber Security talent? Kom dan naar de ITvitae Jobdates!
Laat je inspireren door (gast)sprekers uit het Cyber Security werkveld. Laat je informeren door onze jobcoaches over onboarding en samenwerken in neurodiverse teams. Wij sluiten het middagprogramma af met een gezellige borrel.

Stap in de wereld van ITvitae

Wij creëren voor jou als werkgever een unieke gelegenheid om onze getalenteerde cyber studenten te ontmoeten bij ons op het prachtige klooster! Daar verrassen wij jou met een informatief en inspirerend middagprogramma.

Programma

Gastspreker Liesbeth Holterman vertelt over de ontwikkelingen in het werkveld van Cyber Security en de toegevoegde waarde van neurodiversiteit hierin.

Aansluitend is er een interview met Carola Davids en Anko van der Ziel over hun ervaring met neurodivergente kandidaten en de samenwerking met ITvitae.

En voordat de jobdates beginnen, delen onze jobcoaches Hennie Brons en Marianne Franken tips en trics over het samenwerken met neurodivergent talent en het ideale onboardingsproces.

Dan is het tijd voor de jobdates! Jij gaat in onze kantoren op het klooster in gesprek met onze junior Cyber Security Specialisten. Je gaat met maximaal 3 kandidaten in een gesprek van 20 minuten.

Ter afsluiting van deze mooie middag is er onder het genot van een hapje en een drankje gelegenheid tot napraten en netwerken.

Aanmelden

Je kunt je helaas niet meer aanmelden!

jessica.vanderploeg@itvitae.nl

Wees snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!