ITvitae Development voor software-ontwikkeling op maat

Software-ontwikkeling op maat

ITvitae Development maakt onderdeel uit van de ITvitae Groep, het landelijke expertise centrum voor autisme en ICT. ITvitae bestaat uit de vier hoofonderdelen: Learning, Coaching, Detachering en Development. Hoofddoel van de ITvitae Groep is om ICT-specialisten met autisme en hbo-niveau te begeleiden naar een passende baan en duurzame werkomgeving. Het merendeel van onze ICT-professionals wordt door ITvitae opgeleid en vindt een geschikte functie bij een externe werkgever. Een selecte groep ontwikkelaars vindt de gewenste baan of werkervaringsplaats binnen ITvitae bij het onderdeel ITvitae Development.

ITvitae Development werkt met een team van gedreven en gecertificeerde ICT-ontwikkelaars. Agile en met verstand van zaken. We zijn betrokken en concurrerend. Onze professionals maken hoogstaande maatwerk-software toegankelijk voor organisaties met een bescheiden budget.

Uiteenlopende opdrachten

De oplossingen die onze ontwikkelaars realiseren variëren van eenvoudige softwareaanpassingen tot complexe en doelmatige systemen en applicaties. Van het bouwen van een gebruiksvriendelijke CRM-applicatie voor een installateursbedrijf tot en met een online orderregistratie-applicatie voor een bruidsmodezaak. Maar ook de complete back-end en front-end development voor een uitgebreide webapplicatie tot en met de perfecte oplossing voor een slimme App voor een landgoedbeheerder die werkt in het buitengebied. Daarnaast worden de professionals van ITvitae Development ingeschakeld voor nearshoring voor het aanpassen of uitbreiden van bestaande applicaties.

ERP-software

U kunt bij ITvitae Development ook terecht met vragen over maatwerk voor ERP-systemen, zoals Exact-software. ITvitae Development kan putten uit vele jaren ERP-software ervaring. Of het nu om CRM, logistieke-, project- of financiële registratie en rapportage gaat, wij ontwikkelen een gebruiksvriendelijke oplossing die naadloos aansluit op uw bestaande bedrijfsprocessen.

Technologieën en Tools
De ontwikkelaars van ITvitae Development zijn continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en tools. Voor meer informatie bekijk het overzicht Technologieën en Tools of neem contact met ons op.

Daarom ITvitae Development

  • Betaalbare maatwerkapplicaties
  • Gebruiksvriendelijke oplossingen
  • Gecertificeerde ICT-professionals
  • Korte lijnen
  • Jarenlange ervaring
  • Cloud-oplossingen
  • Kennis van bedrijfsprocessen
  • CRM, logistieke-, project- en financiële registratie en rapportage
  • Nearshoring dienstverlening

Interesse?

Hebt u interesse in de maatwerk-softwareoplossingen van ITvitae Development of bent u op zoek naar een dienstverlener voor uw nearshoring opdrachten? Neem dan contact met ons op via het Contactformulier.

"Wat ik altijd zag als een handicap werd mijn talent. Mijn baan bij ITvitae is de basis van mijn nieuwe leven"

Christoffel (26)
Systeem- en netwerkbeheerder ITvitae

.

Bedrijven over ITvitae Development

“De voordelen van het Fuel Trade systeem dat de mannen van ITvitae Development voor ons hebben gebouwd, is niet in een enkele quote te vangen.”

Kevin Overbeeke

Controller Licorne Petroleum