INFODAG zaterdag 7 maart 2020 13:00 - 15:30 uur

ICT-opleiding, coaching én baanbemiddeling voor jongeren met autisme en/of hoogbegaafden ongeacht je vooropleiding

ITvitae verzorgt ICT-opleidingen inclusief coaching en baanbemiddeling voor jongeren met autisme en/of hoogbegaafden die zijn uitgevallen in het reguliere onderwijs. ITvitae focust op het talent van haar deelnemers. In kleine lesgroepen met 10-16 gelijkgestemden wordt gewerkt aan een ICT-specialisatie. De opleidingsprogramma's zijn ontwikkeld met gerenommeerde ICT-organisaties en afgestemd op de actuele behoefte van de arbeidsmarkt.

Infodag Data Science en Artificital Intelligence
Speciaal voor het leertraject Data Science (start juni) en het nieuwe opleidingsprogramma Artificial Intelligence (najaar 2020) organiseren we een Infodag voor potentiële studenten. Je krijgt informatie over de opleidingsprogramma's, (oud)studenten delen hun ervaring, je hoort meer over werkgevers waar je aan de slag kunt en we informeren je over de coaching die ITvitae je biedt vanaf je opleiding tot en met je detacheringsperiode bij je aankomende werkgever. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Tot slot kan je sfeerproeven in onze ruime leslokalen in het voormalige Eemklooster.

.

Belangstelling voor een opleiding plus baanbemiddeling als Data Scientist of AI-professional? Meld je dan aan voor de Infodag op zaterdag 7 maart aanstaande. Je bent van harte welkom met je ouders/verzorgers, coach, partner of ander persoon die je graag wilt meenemen.

PROGRAMMA INFODAG 7 maart Amersfoort
13:00 uur - inloop
13:30 uur - introductie ITvitae 
14:15 uur - leertraject Data Science en Artificial Intelligence
15:00 uur - vragen
15:30 uur - afsluiting
.

Doelgroep
ITvitae richt zich op ICT-talenten met autisme en/of hoogbegaafden ongeacht hun vooropleiding. Meer dan de helft van onze studenten is in het verleden met meer dan één opleiding gestart maar zagen geen mogelijkheid om de studie succesvol af te ronden of aan het werk te komen terwijl ze veelal over een bovengemiddeld IQ beschikken. ITvitae biedt perspectief met passende opleidingen voor deze jongeren variërend in de leeftijd 16 - 35 jaar. Doel is om je te begeleiden naar een duurzame baan als ICT-professional.

Een Leertraject naar Werk bestaat uit een Assessment, praktijkgerichte ICT-specialisatie en een Werkervaringsplaats. Het opleidingsdeel vindt plaats in onze locatie in Amersfoort. Tijdens de opleiding worden de studenten begeleid door onze coaches. Het hervinden van zelfvertrouwen, aan de slag kunnen met je talent en perspectief op een mooie baan als ICT-professional maakt dat onze studenten opbloeien en met ongekend enthousiasme werken aan hun toekomst.

Investering
ITvitae is een particulier initiatief. Financiering door DUO is niet mogelijk. Er zijn diverse mogelijkheden tot financiering: Voor kandidaten met een UWV gerelateerde uitkering bestaat de mogelijkheid dat het UWV (een deel van) het traject financiert. Kandidaten met een andere uitkering wordt geadviseerd te informeren bij hun gemeente of hier mogelijkheden voor zijn. Voor kandidaten met onvoldoende eigen financiële middelen bestaat de mogelijkheid van een aanvraag van een renteloze lening uit het ITvitae Studiefonds.

ITvitae is gevestigd in het rustieke Eemklooster in Amersfoort. In kleine lesgroepen werken de studenten aan hun ICT-specialisatie. Na afloop van de opleiding worden de deelnemers bemiddeld naar werk.

"Wat ik altijd zag als een handicap werd mijn talent. Toen ik over ITvitae hoorde, wist ik meteen dat ik daar een opleiding wilde volgen"

Christoffel (26)

.

.

"ITvitae bracht ommekeer met de opleiding tot data scientist. Maar belangrijker nog, ik kreeg mijn zelfvertrouwen terug"

Youri (28)

.

"Wij zien onze zoon opbloeien dankzij zijn werk"

Corrie en Peter - ouders Lars

Adres

Daam Fockemalaan 22,
3818 KG Amersfoort

© ITvitae - Ontwikkeld met het Website Management Systeem van Ikabus