LET OP! De Infodag is gewijzigd in een informatief WEBINAR! Nieuwe datum is 14 november!

INFODAG WEBINAR zaterdag 14 november 2020    11:00 - 12:15 uur

ICT-opleiding met coaching en baanbemiddeling
voor jongeren met autisme en/of hoogbegaafden ongeacht vooropleiding

ITvitae verzorgt ICT-opleidingen met coaching en baanbemiddeling voor jongeren met autisme en/of hoogbegaafden. Het merendeel van onze studenten is eerder uitgevallen in het reguliere onderwijs. ITvitae focust op het talent van haar deelnemers. In kleine lesgroepen met 10-14 gelijkgestemden wordt gewerkt aan een ICT-specialisatie. De opleidingsprogramma's zijn ontwikkeld met gerenommeerde ICT-organisaties en afgestemd op de actuele behoefte van de arbeidsmarkt. Doel is om je te begeleiden naar een duurzame baan als ICT-professional.

Webinar 14 november 2020
Maak kennis met ITvitae en meld je aan voor ons webinar op zaterdag 14 november aanstaande. Je krijgt informatie over onze opleidingsprogramma's, (oud)studenten delen hun ervaring, je hoort meer over werkgevers waar je aan de slag kunt en we informeren je over de coaching die ITvitae je biedt vanaf je opleiding tot en met je detacheringsperiode bij je aankomende werkgever. Via de chat is er volop ruimte voor het stellen van vragen.

ICT-opleidingsprogramma 2021

Meer weten over de opleidingstrajecten? Download de onderstaande pdf's:

Online individueel voorprogramma mogelijk vanaf november 2020

Online individueel voorprogramma mogelijk vanaf januari 2021

.

Aanmelden webinar
Belangstelling voor een ICT-opleiding met coaching plus baanbemiddeling? Meld je dan aan voor het webinar op zaterdag 14 november aanstaande.

PROGRAMMA WEBINAR INFODAG
zaterdag 14 november 2020


11:00 uur - Introductie ITvitae
11:20 uur - ICT-opleidingstrajecten 
11:40 uur - Coaching en Detachering
11:50 uur - Oud-studenten aan het woord
12:00 uur - Beantwoorden chatvragen
12:15 uur - Einde
.

Doelgroep
ITvitae richt zich op ICT-talenten met autisme en/of hoogbegaafden. Een diploma is niet vereist. Meer dan de helft van onze studenten is in het verleden met meer dan één opleiding gestart maar zagen geen mogelijkheid om de studie succesvol af te ronden of aan het werk te komen terwijl ze veelal over een bovengemiddeld IQ beschikken. ITvitae biedt perspectief met passende opleidingen voor deze kandidaten variërend in de leeftijd 16 - 35 jaar. 
Bekijk de animatie over onze doelgroep en basisvoorwaarden.

Een Leertraject naar Werk bestaat uit een Assessment, praktijkgerichte ICT-specialisatie en een Werkervaringsplaats. Het opleidingsdeel vindt plaats in onze locatie in Amersfoort. Tijdens de opleiding worden de studenten begeleid door onze coaches. Het hervinden van zelfvertrouwen, aan de slag kunnen met je talent en perspectief op een mooie baan als ICT-professional maakt dat onze studenten opbloeien en met ongekend enthousiasme werken aan hun toekomst.

Investering
ITvitae is een particulier initiatief. Financiering door DUO is niet mogelijk. Er zijn diverse mogelijkheden tot financiering: Voor kandidaten met een UWV gerelateerde uitkering bestaat de mogelijkheid dat het UWV (een deel van) het traject financiert. Kandidaten met een andere uitkering wordt geadviseerd te informeren bij hun gemeente of hier mogelijkheden voor zijn. Voor kandidaten met onvoldoende eigen financiële middelen bestaat de mogelijkheid van een aanvraag van een renteloze lening uit het ITvitae Studiefonds.

ITvitae is gevestigd in het rustieke Eemklooster in Amersfoort. In kleine lesgroepen werken de studenten aan hun ICT-specialisatie. Na afloop van de opleiding worden de deelnemers bemiddeld naar werk.

"Wat ik altijd zag als een handicap werd mijn talent. Toen ik over ITvitae hoorde, wist ik meteen dat ik daar een opleiding wilde volgen"

Christoffel (26)

.

.

"ITvitae bracht ommekeer met de opleiding tot data scientist. Maar belangrijker nog, ik kreeg mijn zelfvertrouwen terug"

Youri (28)

.

"Wij zien onze zoon opbloeien dankzij zijn werk"

Corrie en Peter - ouders Lars

Adres

Daam Fockemalaan 22,
3818 KG Amersfoort

© ITvitae - Ontwikkeld met het Website Management Systeem van Ikabus