INFO-WEBINAR VOOR STUDENTEN zaterdag 6 november 2021    11:00-12:15 uur

SPECIAL: Cyber Security Specialist & Data Engineer/Data Science Professional

ICT-opleidingen inclusief baanbemiddeling voor jongeren met autisme of hoogbegaafdheid

ITvitae verzorgt ICT-opleidingen inclusief coaching en baanbemiddeling voor jongeren met autisme of hoogbegaafdheid. Het merendeel van onze studenten is eerder uitgevallen in het reguliere onderwijs. ITvitae focust op het talent van haar deelnemers. In kleine lesgroepen met 10-14 gelijkgestemden wordt gewerkt aan een ICT-specialisatie. De opleidingsprogramma's zijn ontwikkeld met gerenommeerde ICT-organisaties en afgestemd op de actuele behoefte van de arbeidsmarkt. Doel is om je te begeleiden naar een duurzame baan als ICT-professional.

Webinar special: Data Engineer/Data Science en Cyber Security
Maak kennis met ITvitae en meld je aan voor ons webinar op zaterdag 6 november aanstaande. Je krijgt informatie over onze opleidingsprogramma's, (oud)studenten delen hun ervaring, je hoort meer over werkgevers waar je aan de slag kunt en we informeren je over de coaching die ITvitae je biedt vanaf je opleiding tot en met je detacheringsperiode bij je aankomende werkgever. Via de chat is er volop ruimte voor het stellen van vragen. Tijdens dit webinar zoomen we extra in op de opleidingstrajecten Cyber Security Specialist en Data Engineer/ Data Science Professional.

ICT-opleidingsprogramma 2022

Meer weten over onze opleidingstrajecten? Download de onderstaande pdf's:

.

Aanmelden webinar
Belangstelling voor een ICT-opleiding inclusief baanbemiddeling? Meld je aan voor het webinar op zaterdag 6 november.

PROGRAMMA INFO-WEBINAR STUDENTEN
zaterdag 6 november 2021


11:00 uur - Inloggen webinar / check geluid
11:05 uur - Introductie ITvitae
11:25 uur - ICT-opleidingstrajecten 
11:45 uur - Coaching en Detachering
11:55 uur - Oud-studenten aan het woord
12:05 uur - Beantwoorden chatvragen
12:15 uur - Einde
.

.

Doelgroep
ITvitae richt zich op ICT-talenten met autisme of hoogbegaafdheid. Een diploma is niet vereist. Meer dan de helft van onze studenten is in het verleden met meer dan één opleiding gestart maar zagen geen mogelijkheid om de studie succesvol af te ronden of aan het werk te komen terwijl ze veelal over een bovengemiddeld IQ beschikken. ITvitae biedt perspectief met passende opleidingen voor deze kandidaten variërend in de leeftijd 16 - 35 jaar. 
Bekijk de animatie over onze doelgroep en basisvoorwaarden.

Een ICT-opleidingstraject naar Werk bestaat uit een Assessment, praktijkgerichte ICT-specialisatie en een Werkervaringsplaats. Het opleidingsdeel vindt plaats in onze locatie in Amersfoort. Tijdens de opleiding worden de studenten begeleid door onze coaches. Het hervinden van zelfvertrouwen, aan de slag kunnen met je talent en perspectief op een mooie baan als ICT-professional maakt dat onze studenten opbloeien en met ongekend enthousiasme werken aan hun toekomst.

Investering
ITvitae is een particulier initiatief. Financiering vanuit DUO is niet mogelijk. Voor kandidaten met een UWV-gerelateerde uitkering bestaat de mogelijkheid dat UWV (een deel van) de opleiding financiert. Kandidaten met een andere uitkering wordt geadviseerd te informeren bij hun gemeente of hier mogelijkheden voor zijn. Als je hier niet voor in aanmerking komt en je onvoldoende eigen financiële middelen hebt kun je een beroep doen op een bijdrage uit het ITvitae Studiefonds.

ITvitae is gevestigd in het rustieke Eemklooster in Amersfoort. In kleine lesgroepen werken de studenten aan hun ICT-specialisatie. Na afloop van de opleiding worden de deelnemers bemiddeld naar werk.

"Wat ik altijd zag als een handicap werd mijn talent. Toen ik over ITvitae hoorde, wist ik meteen dat ik daar een opleiding wilde volgen"

Christoffel (26)

.

.

"ITvitae bracht ommekeer met de opleiding tot data scientist. Maar belangrijker nog, ik kreeg mijn zelfvertrouwen terug"

Youri (28)

.

"Wij zien onze zoon opbloeien dankzij zijn werk"

Corrie en Peter - ouders Lars

Adres

Daam Fockemalaan 22,
3818 KG Amersfoort